Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε μέλος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ. Στον αέρα τα μεγάλα έργα ολοκλήρωσης της ΠΑΘΕΠ.

 Επιτακτική η ανάγκη τοποθέτησης νέας διοίκησης.

 Νέες τρικυμίες στην "περίπου" ακέφαλη ΕΡΓΟΣΕ καθώς όσο περνά ο καιρός αρχίζουν οι απώλειες.

  Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com παραιτήθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ Νικόλαος Κουρέτας που εκτελούσε χρέη αντιπρόεδρου. Αυτό σημαίνει πως δυσχερένεται το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας (που όμως μπορεί να λειτουργήσει έστω και με ένα άτομο μείον) ενώ σε περίπτωση δεύτερης παραίτησης, τότε υποχρεωτικά παύει να υφίσταται με τη σημερινή του σύσταση το ΔΣ και θα πρέπει να αντικατασταθεί.
  Με αυτή την κατάσταση η ανάγκη τοποθέτησης νέας Διοίκησης με νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία καθώς η εταιρεία τρέχει αυτή τη στιγμή έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τα οποία κινδυνεύουν να μείνουν μετέωρα. Την ίδια ώρα τρέχουν οι προετοιμασίες για έργα αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.
  Να θυμίσουμε πως από τις κατασκευαστικές ΔΕΚΟ η ΕΡΓΟΣΕ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ακριβώς πίσω από την Αττικό Μετρό, ενώ με τα νέα έργα που θα προστεθούν η εταιρεία τα επόμενα χρόνια θα γίνει η πρώτη δημόσια κατασκευαστική δύναμη της χώρα.

Πηγή: ypodomes.com