Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δεν καταβλήθηκαν σήμερα οι συντάξεις, του πρώην ΤΑΠΟΤΕ.

 Συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί που πήγαν σήμερα να εισπράξουν την σύνταξη τους, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν κατατεθειμένα τα χρήματα τους στον λογαριασμό τους. Ορισμένοι ανέφεραν ότι τους καταβλήθηκε μόνο η επικουρική όχι όμως και η κύρια σύνταξη τους.
 Υπάλληλος της τράπεζας ανέφερε ότι η καταβολή σύνταξης από το ΤΑΠΟΤΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο. Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της καθυστέρησης.
 Εν τω μεταξύ, λαχτάρισαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, καθώς μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η σύνταξη του Μαΐου. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πήγαν χθες το απόγευμα στα κοντινότερα ΑΤΜ, προκειμένου να κάνουν ανάληψη των συντάξεων τους. Όμως, σε όσα Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης και εάν δοκίμαζαν χρήματα δεν υπήρχαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν ουρές μπροστά από ΑΤΜ διαφόρων περιοχών, ακόμη και αργά το βράδυ. 
  Επίσης σήμερα το πρωί, αρκετοί ήταν εκείνοι, που βρέθηκαν στα υποκαταστήματα των τραπεζών από πολύ νωρίς, προκειμένου να πάρουν τη σύνταξή τους από τα γκισέ των υποκαταστημάτων.

"Σιδηροδρομικά Νεά"