Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ρουμάνος βρέθηκε βαριά χτυπημένος, κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, στην Αμαλιάδα.

 Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης Νοσοκομείο του Πύργου ο28χρονος Ρουμάνος που έχει βρει καταφύγιο τα δύο τελευταία χρόνια στην Αμαλιάδα.
  Ο Μίτικα όπως τον φωνάζουν όλοι, βρέθηκε βαριά χτυπημένος χθες το απόγευμα κοντά στις γραμμές του ΟΣΕ επί της οδού Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα στο δρόμο για τα Σαβάλια. Έγινε αντιληπτός από ανθρώπους που βρισκόντουσαν σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο και ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.
 Αρχικά ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου οι γιατροί τον χαρακτήρισαν πολυτραυματία, καθώς έφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Υποβαλλόταν σε εξετάσεις

  Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου για τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας και μέχρι αργά το βράδυ υποβαλλόταν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.
  Την ίδια στιγμή αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση, ώστε να διαπιστωθεί πώς έφθασε ο 28χρονος να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν τους πάντες και τα πάντα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από πολλά άτομα, καθώς τα τραύματά του είναι βαριά.
  Ο Ρουμάνος ήρθε στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και τους τελευταίους μήνες διαμένει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδάκια τους σε σπίτι στην περιοχή των Δουνεΐκων.

Πηγή: patrisnews.com