Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Γερμανία : Άφησαν το γκράφιτι στα τρένα και έπιασαν το χτίσιμο των θυρών τους!!!

Photo: Bundespolizei  
  Μυστήριο καλύπτει το γεγονός,  ότι  άγνωστοι βάνδαλοι, έχτισαν με τούβλα την πόρτα του τρένου S-Bahn στο Αμβούργο, με σκοπό να την μπλοκάρουν!
Πιθανόν οι δράστες να αποφάσισαν, ότι η ασχολία της με το γκράφιτι να μη τους ενθουσιάζει πλέον, φέρνοντας στο μυαλό τους αυτή την αψυχολόγητη ιδέα.
  Οι άγνωστοι εισέβαλαν μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Barmbeck, βορειοανατολικά της πόλης, χτίζοντας ένα ολοκληρωμένο τοίχο από τσιμεντόλιθους, ύψους 8 σειρών και κολλώντας τον επάνω στην πόρτα του τρένου με αφρό σιλικόνης. 
  Η σιδηροδρομική εταιρεία  Deutsche Bahn (DB), εκτιμά ότι το κόστος της ζημιάς, θα ανέλθει στα 10.000€.
  Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας είπε, ότι μετά από μελέτη του βίντεου ασφαλείας, ότι η πόρτα ήταν ήδη χτισμένη όταν το τρένο αναχωρούσε από το σταθμό.  Ο σταθμός ήταν αφύλακτος, με αποτέλεσμα οι φράχτες του να είναι εύκολα προσπελάσιμη. 
  Το τρένο φαίνεται να ήταν σε λειτουργία για αρκετή ώρα, πριν κάποιος προσέξει αυτήν την παράξενη ατασθαλία. Όταν τελικά ο μηχανοδηγός ειδοποιήθηκε, το τρένο είχε φτάσει ήδη στο σταθμό Sternschanze, δυτικά της πόλης το Αμβούργου. Το τρένο εκκενώθηκε, οδηγώντας το αργότερα στο Ohlsdorf, έφτασε η Αστυνομία για να ξεκινήσει την έρευνα.  Ο αντιπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε, ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει το λόγο της ενέργειας των δραστών.  Αναμένουμε την εξέλιξη της έρευνας.  

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"