Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Απαράδεκτες συνθήκες, σε επιβατικό βραδινό δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη! Τι καταγγέλλει επιβάτης!

  Μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στα παράπονα πολλών ταξιδιωτών που επιλέγουν βραδινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. 
  Όπως αναφέρει επιβάτης σε σχετική επιστολή της προς την εταιρεία, οι συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο τρένο ήταν άθλιες.
Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:

''Οι συνθήκες του ταξιδιού την Πέμπτη 9 Απριλίου στις 11.55 μ.μ.δρομολόγιο 600 Αθήνα - Θεσσαλονίκη ήταν απαράδεκτες. Πολλοί επιβάτες ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν όρθιοι γεγονός που προκαλούσε ασφυξία. Στους διαδρόμους κοιμόνταν άνθρωποι και μικρά παιδιά, κάποιοι μάλιστα κάπνιζαν μέσα στα βαγόνια και οι τουαλέτες δεν λειτουργούσαν.
  Ταξιδέψαμε σε απαράδεκτες συνθήκες καθηλωμένοι για έξι ώρες στις θέσεις μας σε επισφαλές περιβάλλον καθώς οι έξοδοι ήταν συνεχώς μπλοκαρισμένες. Η αγωνία για την σωματική μας ασφάλεια αλλά και των προσωπικών μας αντικειμένων παρατάθηκε εξαιτίας της διακοπής του φωτισμού για το διάστημα τουλάχιστον μίας ώρας κατά το οποίο παρουσιάστηκαν ακόμη και κρούσματα μικροκλοπών ....
  Οι συνθήκες αυτές ΔΕΝ αρμόζουν σε καμία εταιρία που θέλει να μεταφέρει ανθρώπους και οφείλει να είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια τους και ΟΧΙ να την θυσιάζει στον βωμό του κέρδους''.

Πηγή: thestival.gr