Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 16χρονη χτυπήθηκε από τρένο ενώ γελούσε με την κολλητή της!

Κάθονταν στις σιδηροδρομικές γραμμές-Νόμιζαν πως είχε περάσει το τελευταίο τρένο

​Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε μια 16χρονη Βρετανίδα, τη Milena Gagic, από το Halifax, η οποία λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έκατσε ανάμεσα στις σιδηροδρομικές γραμμές, για να μιλήσει με την καλύτερή της φίλη, Amelia Hustwick. Η άτυχη νεαρή πίστευε πως το τελευταίο τρένο είχε περάσει. Όμως έκανε λάθος. Το τελευταίο τρένο που έκανε το δρομολόγιο από Manchester Victoria σε Leeds την τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που γελούσε με την κολλητή της.

Η νεαρή τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά έφυγε στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι δυο φίλες οι οποίες γνωρίζονταν από μωρά, είχαν επισκεφτεί ένα κατάστημα εκείνο το μοιραίο απόγευμα, προκειμένου να ψωνίσουν και στη συνέχεια να περάσουν χρόνο με φίλους τους.

«Είχαμε κανονίσει να δούμε δύο φίλους μας. Τελικά αυτοί πήγαν σπίτι και η Milena και εγώ πήγαμε στο πάρκο μόνες μας. Έπειτα αποφασίσαμε να κάνουμε βόλτες στις γραμμές του τρένου ,αφού εκεί είναι πολύ ήσυχα. Είχαμε ξαναπάει και άλλες φορές τέτοια ώρα και δεν είχαν περάσει τρένα. Τελικά καθίσαμε ανάμεσα στις γραμμές του τρένου, μιλούσαμε και συζητούσαμε. Ξαφνικά, πέρασε το τρένο. Δεν ακούσαμε καν την κόρνα. Μόνο εγώ πρόλαβα να αντιδράσω και έτσι σώθηκα. Την Milena, δεν την έβλεπα πουθενά και υπέθεσα πως θα είχε πηδήξει και εκείνη.

 Τελικά την είδα τραυματισμένη δέκα μέτρα μακριά από εκεί που ήμασταν. Την ξέρω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλοσυνάτο και χαρούμενο άτομο… »εξομολογείται η φίλη της άτυχης κοπέλας, Amelia Hustwick.




star.gr