Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ινδία. Άντρας πέταξε στις ράγες του τρένου το παιδί του, από υπερβολική αγάπη!

At Jogeshwari station, Bhaire threw the four-year-old in front of a train. File pic Μια αρρωστημένη περίπτωση αγάπης, έχει θέσει σε κίνδυνο την ζωή ενός μικρού αγοριού στο Μουμπάι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας, απήγαγε τον τετράχρονο γιο του από την πρώην σύζυγό του, θέλοντας να τον ρίξει μπροστά στις ράγες κινούμενου τρένου, ακολουθώντας αργότερα και ο ίδιος.  
Ο άντρας, πεπεισμένος ότι η "αδυναμία" του χαρακτήρα της πρώην αγαπημένης του, μαζί με την έλλειψη οικονομικών της πόρων, δεν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το παιδί, αποφάσισε να προχωρήσει  σε αυτή την αψυχολόγητη πράξη.
  Σύμφωνα με την αστυνομία σιδηροδρόμου,  ο τριαντάχρονος κτηματομεσίτης, Sandeep Bhaire μετά από έντονο διαπληκτισμό με την πρώην γυναίκα του, της ζήτησε να πάρει τον μικρό για μια βόλτα στον κήπο, όπου και βρήκε την ευκαιρία να τον απαγάγει. Μαζί, πήραν το τοπικό τρένο, κατεβαίνοντας  στο σταθμό σιδηροδρομικό Jogeshwari. Εκεί μετά από 15 λεπτά, ο άντρας πέταξε το τετράχρονο αγόρι στις ράγες  ενός διερχόμενου τρένου, έτοιμος να πηδήξει και ίδιος. Βλέποντας όμως τον ακρωτηριασμό του χεριού του τετράχρονου από την ρόδες του τρένου, άλλαξε γνώμη και τον μετέφερε στον νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν σε εγχείρηση προσπαθώντας να τον κρατήσουν στην ζωή. 

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"