Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η πιο μαγική διαδρομή με τρένο!!


Μια μαγική διαδρομή που συνδέει την ανατολή με τη δύση, από τη Μόσχα έως τα Ουράλια όρη. Ένα ταξίδι με τρένο σου δίνει την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και χαλάρωσης.
Οι σταδιακές αλλαγές του τοπίου, αλλά και των καιρικών συνθηκών, αν το ταξίδι είναι μεγάλο δημιουργούν μια ρομαντική και άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική για μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία.

Αν μάλιστα επιλέξετε το μοναδικό Golden Eagle Private, που ταξιδεύει κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής Trans - Siberian θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλύτερο ταξίδι με τρένο στον κόσμο!

Περνώντας μέσα από οκτώ διαφορετικές ζώνες ώρες και διανύοντας πάνω από 6.000 χιλιόμετρα, μιλάμε στην ουσία για ένα ταξίδι, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της διαδρομής όλου του κόσμου.

Ο σιδηρόδρομος Trans - Siberian συνδέει την ανατολή με τη δύση, από τη Μόσχα έως τα Ουράλια, μέσα από όλη την υπέροχη ρωσική στέπα και παράλληλα με την ακτή της μεγαλύτερης λίμνης γλυκού νερού στον κόσμο, της Βαϊκάλης, τερματίζοντας στο Vladivokstok.

Ταξιδεύοντας με το Golden Eagle θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να απολαύσετε με τον πιο μοναδικό τρόπο την απεραντοσύνη και το μεγαλείο της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου

Tο Golden Eagle ξεκίνησε τα δρομολόγια του το 2007, όταν και παρουσιάστηκε από τον Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κέντ. Αποτελείται από δώδεκα πλήρως εξοπλισμένες κλινάμαξες, που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Imperial Suites, Gold και Silver. Όλες οι σουίτες διαθέτουν ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, από ενδοδαπέδια θέρμανση έως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. 

Ιδιαίτερης αισθητικής είναι και το βαγόνι - εστιατόριο του Golden Eagle, όπου οι εκπαιδευμένοι σεφ φτιάχνουν για εσάς γευστικά εδέσματα, χρησιμοποιώντας, στο μέτρο του δυνατού, μόνο ντόπια υλικά. Τα γεύματα συμπληρώνονται με κρασιά από όλο τον κόσμο και φυσικά βότκα.

Η καρδιά της αμαξοστοιχίας είναι το πιάνο μπαρ, ένα εξαιρετικό μέρος για ξεκούραση. Οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα άνετο περιβάλλον, να ακούσουν μουσική και να γνωριστούν με τους συνταξιδιώτες τους.

Εάν έχετε δίψα για περιπέτεια και εξερεύνηση η Trans Siberian Railway είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να περάσετε ένα μοναδικό δεκαπενθήμερο και είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.





πηγή: newsbeast.gr