Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ανείπωτη τραγωδία με Ελληνίδα στην Ταϊλάνδη: Την παρέσυρε τρένο!

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Ταϊλάνδη με θύμα την Αριστέα Λιάπη, που έκανε διακοπές με την οικογένειά της. 

Η Ελληνίδα διπλωμάτης, που εργαζόταν στην ελληνική πρεσβεία της Μπανγκόκ, επέβαινε σε τρένο που περνούσε από τον ποταμό Κβάι της Ταϊλάνδης. 
Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αδικοχαμένη γυναίκα περίπου 50 ετών, στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφίες, έπεσε από το τρένο, το οποίο την παρέσυρε!
“Ήρθε με την οικογένειά της. Όλη η οικογένειά της είχε αποβιβαστεί στο σταθμό του τρένου, αλλά εκείνη έμεινε πίσω”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπολοχαγός Κασάν Πάρα. 
Και πρόσθεσε: “Βιάστηκε να κατέβει από το τρένο, που όμως ήταν εν κινήσει, έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος”. 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει για το τραγικό γεγονός: "Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της", αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Με πληροφορίες από Daily Times
newsit