Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αντάμωμα σιδηροδρομικών στο «Δια ταύτα». Δείτε εικόνες και βίντεο

Συναντήθηκαν, θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν αλλά  και το διασκέδασαν το αντάμωμα τους οι συνταξιούχοι και οι εν ενεργεία σιδηροδρομικοί που βρέθηκαν σήμερα  στην γνώστη παραδοσιακή ταβέρνα  «Δια Ταύτα» στην οδό Βατικιώτη της Αριστοτέλους  στην Θεσσαλονίκη.  

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν σε αυτή την σύναξη, θα θυμούνται για πολύ καιρό τις όμορφες στιγμές που πέρασαν αυτό το Κυριακάτικο απομεσήμερο. 


Οι σιδηροδρομικοί, ίσως από την φύση της δουλειάς τους, είναι γλεντζέδες και έτσι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους κάτω από τους όμορφους ήχους της ζωντανής λαϊκής μουσικής.


«Ήταν μια υπέροχη συνάντηση. Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Δερμετζίδου και την κ. Σούλα Κιοσελάκη για αυτή την πρωτοβουλία τους» μας είπε η κ. Ελένη Ζτάλιου. «Πολλοί ήθελαν αν έρθουν αλλά αναλυμένες υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να είναι εδώ σήμερα μαζί μας"  ανέφερε η κ. Δερμετζίδου. Να   είμαστε γερή και να ανταμώνουμε ήταν  η αποχαιρετιστήρια ευχή όλων των παραβρεθέντων στην συνάντηση.    Δείτε εικόνες και βίντεο