Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μετρό Θεσσαλονίκης:Το έργο δείχνει να ζωντανεύει αλλά ο πόλεμος ανακοινώσεων καλά κρατεί

Για άλλη μία φορά το έργο της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης γίνεται πεδίο πολέμου μεταξύ των φορέων της Θεσσαλονίκης με καταιγισμό ανακοινώσεων και δηλώσεων από την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, την Αττικό Μετρό και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων (και Θεσσαλονικέα) κο Σιμόπουλο.

Απο τη μία ο Περιφερειάρχης κος Τζιτζικώστας απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη, η Αττικό Μετρό απαντά πως δεν τρομοκρατείται, ο ΓΓΔΕ σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μιλά για προσωπική επίθεση με πρόφαση το Μετρό από τον Περιφερειάρχη.

Επι της ουσίας το έργο ενώ δείχνει να πηγαίνει καλύτερα κατασκευαστικά, να λύνονται θέματα διαφωνιών έχουμε μία σειρά από κινήσεις που μόνο υπέρ του έργου δεν είναι και οδηγούν και πάλι σε εσωστρέφεια ένα έργο που αντί να ενώνει, χωρίζει.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην κοινή πρόταση Μπουτάρη-Τσίτουρα για το σταθμό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και την απόφαση της διαιτησίας για τις διεκδικήσεις της αναδόχου κοινοπραξίας. Κατά τα λοιπά οι δηλώσεις σίγουρα δεν θα λείψουν και στο μέλλον...

ypodomes.com