Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πώς να σε ερωτευτούν οι γυναίκες στο μετρό!


Ο Μπράιαν Ρόμπινσον βγήκε ραντεβού με πάνω από 500 γυναίκες, που γνώρισε στο μετρό της Νέας Υόρκης. Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του και βγες διπλός από το βαγόνι.

Συμβουλές σε όσους θέλουν να βρουν τον έρωτα στο μετρό δίνει... ο μετρ του είδους Μπράιαν Ρόμπινσον. Ο σαγηνευτής των υπόγειων σιδηροδρόμων, που ισχυρίζεται πως έχει βγει ραντεβού με πάνω από 500 γυναίκες -τις οποίες και γνώρισε στο μετρό. 

Αν,λοιπόν, είσαι «ελεύθερο πουλί, μόνο ψάχνει» και δεν έχεις κανονίσει κάτι για σήμερα, πάρε το μετρό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και γιατί όχι, μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου σε κάποιο βαγόνι. Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται ο Μπράιαν και μάλιστα, με τη σέσουλα...

1. Αν δεις κάτι όμορφο να κινείται, μίλα του.

2.Μην δοκιμάσεις να φλερτάρεις ποτέ σε ώρα αιχμής. Τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα!

3. Κράτα εφεδρικό ένα επιπλέον εισιτήριο σε περίπτωση που εντοπίσεις μια ωραία γυναίκα να ψάχνει για εισιτήριο.

4. Το σακάκι κι ο χαρτοφύλακας είναι must. Προσθέτει κύρος, δείχνεις πιο δυναμικός κι έτσι οι γυναίκες νιώθουν πιο ασφαλείς ακόμα κι αν στο σπίτι σε περιμένει η μανούλα σου με ένα πιάτο ζεστή φασολάδα.

5. Ρώτα την από πού είναι. Αν αποδειχθεί συντοπίτισσα, πες της πως την πέρασες για Γαλλίδα.

6. Μην αρχίσεις τη λογοδιάρροια. Μίλα για ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια ζήτα facebook, αριθμό ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λέγοντας: «Επειδή πλησιάζει η στάση μου θες να μου δώσεις τον αριθμό σου, κτλ.;» Στην επόμενη στάση κατέβα, ακόμα κι αν δε σε βολεύει.

7. Μην επικοινωνήσεις με το «θήραμα», αν δεν περάσουν τουλάχιστον 60 ώρες. Οι περισσότεροι επικοινωνούν αμέσως κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «λυσσάρη».

Καλή επιτυχία!


thetoc.gr