Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τουριστική συνεργασία Δήμου Καλαβρύτων -ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στόχος είναι η ανάδειξη των Καλαβρύτων σε έναν εκ τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς τη φετινή σεζόν.


Στην καρδιά του φθινοπώρου ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκινούν προωθητικές ενέργειες, πριν ακόμα ξεκινήσει η χειμερινή τουριστική σεζόν. Στόχος τους είναι η προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή καθώς και η οικονομική διευκόλυνση όλων εκείνων που θέλουν να δουν από κοντά τα αξιοθέατα.
Το "Kalavrita Citypass" είναι το νέο πακέτο προσφοράς με έκπτωση 50% που τίθεται σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου. Με μόλις 24,80 ευρώ, όσοι βρεθούν στα Καλάβρυτα και αγοράσουν το τουριστικό προϊόν θα μπορούν να επισκεφθούν το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, να κάνουν δωρεάν βόλτα με το lift που ενώνει το πρώτο και το δεύτερο επίπεδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, να θαυμάσουν από κοντά το Σπήλαιο των Λιμνών στην περιοχή Καστριά καθώς και να απολαύσουν με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο τη μαγευτική διαδρομή στο βουνό, μέσα στο δάσος και το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, Καλάβρυτα-Διακοφτό με επιστροφή.


«Ευχάριστη είδηση για όλους εμάς που προσπαθούμε να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας», χαρακτήρισε την πρωτοβουλία o Αλέξης Λεχουρίτης, η ψυχή του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου και δημιουργός-διαχειριστής της ιστοσελίδας www.odontotos.com.


Το τουριστικό πάσο θα διατίθεται στους επισκέπτες κατά την πρώτη πιλοτική φάση της διάθεσης του ως ειδικό μπλοκάκι αναμνηστικής εκτύπωσης και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Θετική εξέλιξη χαρακτήρισαν την είδηση οι επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, θεωρεί και ευελπιστεί ότι το "Kalavrita Citypass" σε συνδυασμό με το "Αll inclusive ski Kalavrita" (σκι-διατροφή και διαμονή σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ κατ' άτομο) θα αναδείξουν τα Καλάβρυτα σε κορυφαίο χειμερινό προορισμό τη φετινή σεζόν, ενώ εύχεται να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες.











Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου
antenna.gr