Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εξερευνώντας το Ιράν με ένα πολυτελές τρένο!

Ξεκινώντας από τη Βουδαπέστη, το πολυτελές τρένο Danube Express ξεκίνησε για το πρώτο του φετινό ταξίδι, το οποίο συνδέει τις μεγάλες πόλεις της Ουγγαρίας με το Ιράν!










Οι 70 τυχεροί επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τα Βαλκάνια, το Βόσπορο και το Κουρδιστάν στο δρόμο τους προς την Περσία, απολαμβάνοντας εκτός από τη μαγευτική διαδρομή, πολυτελείς υπηρεσίες.
Με τις τιμές να κυμαίνονται από11.415 ευρώ έως και 31.710 ευρώ το άτομο, το ταξίδι δυο εβδομάδων, πραγματοποιείται σε ένα πλούσια επιπλωμένο τρένο, που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χλιδής.
Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν μέσα από την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, πριν ξεκινήσουν την περιήγηση τους στο Ιράν, η οποία διαρκεί πέντε μέρες.
Συνολικά, η διαδρομή θα καλύψει περίπου 4.350 μίλια, περνώντας από εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως το Imam mosque, ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αλλά και από τις πόλεις Γιαζντ, Ισφαχάν, Σιρά, Περσέπολη και Τεχεράνη.
Η διαδρομή ξεκίνησε πέρσι και τα εισιτήρια για το πρώτο ταξίδι εξαντλήθηκαν σε 10 μέρες. Μάλιστα, το φετινό ταξίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέσσερις φορές!

news.gr