Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών (ΠΟΣΣ) ενημερώνει τα σωματεία μέλη της για τις νέες ταυτότητες

Με έγγραφο της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ενημερώνει τα σωματεία μέλη της για τις διαδικασίες και τα προβλήματα που υπάρχουν με την έκδοση των νέων Υπηρεσιακών Ταυτοτήτων. Στο έγγραφο της η ΠΟΣΣ αναφέρει:


« Για τις υπηρεσιακές ταυτότητες σας γνωρίζουμε ότι το σύστημα παραμένει ανοικτό μέχρι αρχές Νοεμβρίου και παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας για την επίσπευση της αποστολής των στοιχείων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Για το θέμα των άγαμων θυγατέρων παρακαλούμε να μας στείλετε τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων (ονοματ/μο, αριθ. μητρώου πατρός όταν ήταν εν ενεργεία, αριθμ. αστυν. ταυτοτ. δικαιούχου κόρης, ημερομ. γεν/σεως και φωτοτυπία της παλιάς ταυτότητας) προκειμένου να τις συγκεντρώσουμε και να κάνουμε σχετικές ενέργειες κατόπιν συνεννοήσεως με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε σε συνεχή επαφή για το θέμα των Ταυτοτήτων με τις Διοικήσεις όλων των εταιρειών (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ).
Με αφορμή τις ενέργειες μας αυτές που είναι κοινές και αντιπροσωπεύουν όλα τα Σωματεία - Μέλη μας, καθώς και για άλλες ενέργειες και έγγραφά μας για θέματα ασφαλιστικά, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, φαρμάκων, εφάπαξ  κλπ, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο και ταχύτερο θετικό αποτέλεσμα αλλά και για την ομοιογενή έκφραση του Κλάδου μας, ζητάμε την ενημέρωση της Ομοσπονδίας της οποίας ο ρόλος είναι να συντονίζει τις ενέργειες αυτές, να τις προωθεί προς τα αρμόδια όργανα , να τις προβάλλει δια της εφημερίδος αλλά και μέσω της ΑΓΣΣΕ.