Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Vladimir Yakunin: «Οι Ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές εταιρίες συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον Ρώσικους σιδηροδρόμους παρά τις κυρώσεις»

Οι Ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές εταιρίες συνεχίζουν να συνεργάζονται με τους Ρώσικους σιδηροδρόμους, παρά τις σοβαρές πολιτικές πιέσεις»  δήλωσε στην  RIA Novosti  ο επικεφαλής των ρώσικων σιδηροδρόμων Vladimir Yakunin

«Ο σιδηρόδρομος μέσα στην Ε.Ε  τα πηγαίνει καλά και με τρόπο καλοπροαίρετο και φιλικό. Δεν έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ποτέ στο εσωτερικό της κοινότητας δεν θα δημιουργηθεί και τώρα. Ακόμη και αν είναι υπό σοβαρή πίεση.  Ξέρω ένα γεγονός, ότι τα υπουργεία Εξωτερικών των Ευρωπαϊκών χωρών τα έχουν βάλει με τις εταιρίες γιατί συνεργάζονται ενεργά με Ρώσικους σιδηροδρόμους» δήλωσε ο κ. Yakunin.
Yakunin πρόσθεσε, ότι συνεχίζει να λαμβάνει επιστολές και τηλεγραφήματα από τους ξένους συναδέλφους του, συγχαίροντας την εταιρεία για τις επεκτάσεις των συμβάσεων.
"Για παράδειγμα, έλαβα τέτοια [συγχαρητηρίων] Επιστολή του επικεφαλής των γαλλικών σιδηροδρόμων και του επικεφαλής της Siemens. Και γιατί να μην είναι έτσι; Έχουμε μια κοινή επιχείρηση με τη Siemens, και έχουμε επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό» είπε ο κ. Yakunin.


Επιμέλεια : Χρήστος Γιαννακίδης