Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Προαστιακός πιάνει Ταύρο

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, στις 10.30 το πρωί, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του ο σταθμός του Προαστιακού στον Ταύρο, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφοράς και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Η έναρξη της λειτουργίας του σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Ταύρο αναμένεται να διευκολύνει τις μετακινήσεις των κατοίκων, αφού ο Ταύρος θα αποκτήσει πρόσβαση σε ένα ακόμα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς που ανταποκρίνεται στα σύγχρονα συγκοινωνιακά πρότυπα και ενώνει την περιοχή με ένα δίκτυο σταθμών σε όλη την Αττική.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: 
“Ο Προαστιακός πλέον θα κάνει στάση στον Ταύρο εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μας, οι οποίοι περίμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του σταθμού.Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την έναρξη της λειτουργίας του, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς την Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα σήμερα να παραδίδεται στο επιβατικό κοινό του Ταύρου ο σταθμός. Όσον αφορά τα σχεδιαζόμενα τεχνικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ, ο Δήμος μας εμμένει στις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.”

portnet.gr