Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τραγικό τέλος για τον Λαμιώτη που είχε εξαφανιστεί - Όλα δείχνουν ότι τον χτύπησε το τρένο

Τον βρήκαν νεκρό, κοντά στο "Τσαλτάκη", πεσμένο μέσα στα χορτάρια, δίπλα στις γραμμές του τρένου...

Ο 85χρονος Θανάσης Μπαμιάς τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του, αφού είχε χάσει τη γυναίκα του και δεν είχε άλλη οικογένεια. Τον φρόντιζε ένα ζευγάρι και οι γείτονες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άνοια. Ωστόσο κυκλοφορούσε και τα απαραίτητα τα έκανε από μόνος του.
Χθες το πρωί στις 10:30΄ περίπου ξεκίνησε να πάει στο λογιστή για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες, όπως έλεγε τις τελευταίες ημέρες. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Σήμερα το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακολουθώντας το σήμα του κινητού που έφερε μαζί του, αλλά δεν απαντούσε.

Τελικά τον εντόπισαν πεσμένο μέσα στα χορτάρια δίπλα στις γραμμές του τρένου, κοντά στο "Τσαλτάκη". 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν χτυπημένος στη μια πλευρά του σώματός του και όλα δείχνουν ότι τον χτύπησε το τρένο.

Κανείς δεν είναι σε θέση ακόμα να πει πότε και πως ακριβώς έγινε το τραγικό συμβάν γι΄ αυτό και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Το πιθανότερο σενάριο είναι πάντως να περπατούσε ή να είχε πέσει δίπλα στις γραμμές και να τον χτύπησε το τρένο χωρίς ο μηχανοδηγός να αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει.
Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα. Την προανάκριση ανέλαβε η τροχαία Λαμίας.
LamiaReport.gr