Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ΣΣΕ στο επίκεντρο των ενημερωτικών συγκεντρώσεων του ΣΣΒΕ


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη ενημερωτική συγκέντρωση που πραγματοποίησε με πρωτοβουλία της η διοίκηση του Συνδέσμου  Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος σε αίθουσα συνεδριάσεων  του Επιβατικού σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΣΕ.
Ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ  κ. Νίκος Λάζου   ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις διαπραγματεύσεις που γίνεται αυτήν την περίοδο μεταξύ της ΠΟΣ και τις διοικήσεις του Ομίλου του ΟΣΕ. 

Στην ενημέρωση του ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ αναφέρθηκε σε μια σειρά από προτάσεις που κατέθεσε Ομοσπονδία των σιδηροδρομικών τις οποίες, όπως είπε , άλλες αποδέχτηκαν οι διοικήσεις των εταιριών και άλλες τις απέρριψαν. Τόσο ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ όσο και τα μέλη του σωματείου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά των εργαζομένων.
Η διοίκηση του ΣΣΒΕ δίνει μεγάλη βαρύτητα στις απόψεις που εκφράζονται από τους εργαζόμενους οι οποίες θα συνεκτιμηθούν στον  καθορισμό της παρά πέρα στάση της στον διάλογο για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ.
Το απόγευμα στις 6 η διοίκηση του ΣΣΒΕ θα βρίσκεται στην Έδεσσα για την εκεί ενημέρωση των εργαζομένων σιδηρόδρομο.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συγκέντρωση στον ΕΣΘ