Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η συγκινητική κίνηση του Φλόρο Φλόρες. Θα υιοθετήσει το μωρό του τρένου

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Αντόνιο Φλόρο Φλόρες ο οποίος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην υϊοθεσία ενός μωρού που βρέθηκε παρατημένο μέσα σε τρένο στις 16 Μαρτίου. 
Μία όμορφη ιστορία στο περιθώριο του κόσμου του ποδοσφαίρου. Πρωταγωνιστής ο επιθετικός της Σασουόλο ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανακοίνωσε την πρόθεσή του να υϊοθετήσει τον μικρό Κάρμινε Φραγκίσκο, μωρό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον σιδηροδρομικό σταθμό "Circumvesuviana" του Μπαιάνο (επαρχία του Αβελίνο) στις 16 Μαρτίου.
"Έχοντας δει τον μικρό Φραγκίσκο, ακολουθήσαμε αυτό που υπαγόρευε η καρδιά μας. Είμαι ποδοσφαιριστής αλλά πάνω από όλα πατέρας και σε καμία περίπτωση ήρωας", έγραψε ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτός και η σύζυγός του θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες νομότυπες διαδικασίες για προκειμένου να ολοκληρωθεί η υϊοθεσία του παιδιού.
Το νεογέννητο βρέθηκε αρχικά μέσα στο τρένο από ένα ζευγάρι που το περιποιήθηκε και στη συνέχεια το συνόδευσε μέχρι το νοσοκομείο, ενώ εκεί του δόθηκε το όνομα "Κάρμινε" μαζί με το Φραγκίσκος προς τιμήν του Πάπα.

Sport 24