Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σερβία. Παράταση για τις προσφορές ανακατασκευής του σιδηροδρομικού σταθμού Βελιγραδίου

Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών για την πρώτη φάση των εργασιών για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του  Κεντρικoύ σιδηροδρομικού σταθμού του  Βελιγραδίου, έχει παραταθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου, λόγω του μεγάλου αριθμού των εταιρειών που ενδιαφέρονται για την υποβολή προσφορών, δήλωσε στο Tanjug ο Γενικός Διευθυντής των Σερβικών Σιδηροδρόμων Dragoljub Σιμόνοβιτς 

"Πάνω από 30 τοπικές και ξένες εταιρείες  έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο κτίριο του σταθμού" είπε ο Σιμόνοβιτς , προσθέτοντας ότι το βασικό κριτήριο για να αποφασίσει τις προσφορές θα είναι η καλύτερη δυνατή τιμή. 
Η εργασία,  αναμένεται να κοστίσει περίπου 26 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί με δάνειο από το Ταμείο του Κουβέιτ, την Αραβική Οικονομική Ανάπτυξη, και οι Σέρβικοι Σιδηρόδρομοι ξεκίνησαν την προκήρυξη του διαγωνισμού στις 15 Ιανουαρίου. 
Σιμόνοβιτς είπε ότι η αρχική προθεσμία για την υποβολή προσφορών ήταν η 24 Φεβρουαρίου, αλλά επεκτάθηκε έτσι ώστε κανένας από τους πολλούς ενδιαφερόμενους υποψηφίους να μην απορριφθεί, χωρίς μια δίκαιη εξέταση. 

"Σ.Ν" Με πληροφορίες από
Balkans.com