Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι απόσυρση των κλιναμαξών και οι επανακυκλοφορίες τους

Με αφορμή την ανάρτηση μας για την επανακυκλοφορία των κλιναμαξών, που είχαν διακόψει τα δρομολόγια τους πριν δυο χρόνια περίπου, αναφέρεται σε επιστολή του φίλος αναγνώστης ο όποιος γράφει:
"Ωραία λοιπόν! Αφού απέτυχαν οι καινοτομίες και οι νεοτερισμοί που δοκιμάσαμε στου «κασίδη το κεφάλι» και αφού στο μεταξύ έχουμε αφήσει πίσω μας ανέργους και μηδενικό έργο ανάπτυξης ας γυρίσουμε στις παλιές καλές συνταγές που τουλάχιστον αποδίδουν.
Αυτές τις ίδιες συνταγές που ο συμπαθής κατά τα άλλα σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κον Ζηλιασκόπουλο είχε αποκαλέσει αναποτελεσματικές και πεπαλαιωμένες.
Η εισαγωγή θα μπορούσε να μιλά και για τα έργα και ημέρες της κυβέρνησης γιατί φαίνεται η πολιτική είναι κοινή.
Ο σιδηρόδρομος λοιπόν, αφού έκλεισε το τμήμα κλιναμαξών με αποτέλεσμα και την σιδηροδρομική αποκοπή από την υπόλοιπη Ευρώπη και αφού ξεφορτώθηκε το προσωπικό χωρίς καν να τους δώσει το δικαίωμα μετάταξης, τώρα σκέφτεται την επαναλειτουργία του τμήματος. Φυσικά με φθηνότερο και λιγότερο προσωπικό.
Αυτό κάνουν όλοι αυτοί οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ξεφορτώνονται τους δικαιωματικά αμειβόμενους εργαζόμενους και τους αντικαθιστούν με την επόμενη γενιά που της δίνουν χαρτζιλίκι. Φυσικά αυτό σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο είναι άτιμο και παράνομο. Μα ποιος ίδρωσε εδώ?

Ποιος νοιάζεται!!!

Αν έχει μείνει καθόλου νομιμότητα και ήθος σε αυτήν την χώρα θα φανεί στα δικαστήρια.
Η ελληνική δικαιοσύνη θέλω να πιστεύω ότι δεν πέφτει σε παγίδες.
Σιγά σιγά θα βγουν οι αποφάσεις όλων αυτών των πολιτών που προσέφυγαν στο νόμο και τότε θέλω να δω που θα πάνε αυτοί οι «ΜΩΡΟΙ» που με φόβο και βιασύνη ξεπουλάνε τα πάντα αντί πινακίου φακής.
Το άσχημο είναι ότι δικάζονται οι αποφάσεις τους και όχι οι ίδιοι ώστε να έχουμε την ελπίδα πως θα τιμωρηθούν κάποτε, για το κακό που προξένησαν.
Ας είναι… κέρδος είναι και η απομάκρυνση τους ώστε να μην μπορούν να βλάψουν άλλο.

Η οικογένεια του σιδηροδρόμου κατακρεουργήθηκε στο βωμό των διαθρωτικών αλλαγών. Το έργο μειώθηκε και ο οργανισμός έχει τυλιχθεί για να πωληθεί! Παντού στο κόσμο είναι σημείο αντιστρόφως πολιτισμού και αναλογικής συνείδησης. Εμείς εδώ δεν το θέλουμε. Τι να τον κάνουμε? Δεν μας χρειάζεται.
Ας το πάρουν οι ξένοι..

Περαστικά μας !!!!"

Ένας απολυμένος του τμήματος κλιναμαξών.