Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

10 Συναρπαστικές Διαδρομές με τρένο σε όλο τον κόσμο

Πολλοί σιδηρόδρομοι που περνούν μέσα από υπέροχα τοπία γοητεύουν τους ανθρώπους. Δείτε και απολαύστε τις φανταστικές εικόνες 
1.  Konkan Railway, Ινδία
Το Konkan Σιδηροδρόμων είναι μια σιδηροδρομική γραμμή η οποία εκτείνεται κατά μήκος της Konkan ακτή της Ινδίας. Τρέχει από Thokur, κοντά Μανγκαλόρε στην Karnataka να Roha σιδηροδρομικό σταθμό στην Μαχαράστρα μέσω Goa, κατά μήκος της δυτικής ακτής της Ινδίας και τη Δυτική Ghats.



Η εμπειρία των σιδηροδρόμων Konkan εμπλουτίζει τόσο για εγχώριους όσο και ξένους τουρίστες. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα - Αραβική παραλίες της Θάλασσας, αναβλύζω καταρράκτες, μακρινά βουνά, είναι μερικά παραδείγματα των τοπίων ότι Konkan Σιδηροδρόμων άτομο θα εμπειρία, ενώ στο δρόμο προς Γκόα από Βομβάη.

Οι ξένοι έχουν μια μεγάλη εμπειρία αν λάβει Konkan σιδηροδρόμων είτε από Γκόα προς Βομβάη ή το αντίστροφο. Εκτός από απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία ινδική, μπορούν επίσης να εμπειρία που ταξιδεύουν από την ινδική σιδηροδρόμων.

Ινδικών σιδηροδρόμων είναι μια εικόνα για την ινδική κουλτούρα. Άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας ταξίδια στον ίδιο σταθμό και έτσι μπορεί κανείς να πάρει τη γεύση των διαφορετικών πολιτισμών και των παραδόσεων της Ινδίας.

2. Rocky Mountaineer, Καναδάς

Rocky Mountaineer προσφέρει πάνω από 45 καναδική πακέτα διακοπών και τέσσερις μοναδικές διαδρομές σιδηροδρόμων - τρία ταξίδια τρένο μέσα British Columbia και Alberta στο Banff, Λέικ Λουίζ, Jasper και το Κάλγκαρι, και μια εκδρομή το τρένο από το Βανκούβερ στο Whistler.

Αυτό το παγκοσμίου φήμης, πολυτελές τρένο ταξιδεύει με το φως της ημέρας μέσα από την άγρια ​​ομορφιά της Δυτικής Καναδά και είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το μαγευτικό Βραχώδη Όρη του Καναδά. Το 2013, Rocky Mountaineer εισάγει ένα νέο τριήμερο σιδηροδρομικού άξονα, Coastal Passage, που συνδέει το Σιάτλ με το Canadian Rockies.

Rocky Mountaineer απονεμήθηκε "Leading εμπειρία ταξιδιού στον κόσμο με τρένο" του το 2005, το 2006 και το 2007 στα World Travel Awards, έχει καταχωρηθεί μεταξύ των " Top 25 στον κόσμο Τρένα »από το 2005 από την Κοινωνία της Διεθνούς Σιδηροδρόμων ταξιδιώτες, και αναγνωρίστηκε από National Geographic Magazine ως ένα από τα "καλύτερα ταξίδια στον κόσμο» το 2007.

Η Εταιρεία Συγγραφέων Αμερικής Travel, ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο των επαγγελματιών δημοσιογράφων ταξίδια και φωτογράφους, βαθμολόγησαν το Rocky Mountaineer ως άνω με το τρένο του κόσμου το 2009.

3. Argo Gede τρένο σιδηροδρόμου, Ινδονησία


Υπάρχουν δύο δρομολόγια τρένων που εκτελούν πλόες της Τζακάρτα Μπαντούνγκ διαδρομή: η Parahyangan Express και ο εκτελεστικός τάξη Argo Gede.

Το ταξίδι τριών ωρών με Bandung στο Argo Gede είναι μια ιδιαίτερα άνετη βόλτα. Η διαδρομή θα σας οδηγήσει μέσα από ένα εκπληκτικά καταπράσινο τοπίο των βουνών και των κοιλάδων.


Το τρένο τρέχει σταθερά σε κομμάτια αυξημένα πάνω βυθίζοντας κοιλάδες, σε ένα ευχάριστο vista των φυτειών τσαγιού, ορυζώνες, με υπερχείλιση ρέματα και ποιμενική χωριά.

4. Jungfrau Σιδηροδρόμων, Ελβετία

Αυτό το μοναδικό μετ 'επιστροφής από τη σύγχρονη οδοντωτός σιδηρόδρομος που σας παίρνει πρώτος Kleine Scheidegg, υψόμετρο 2061 μέτρα (6760 πόδια), στους πρόποδες του περιβόητου Eiger North Wall. Από εδώ το Jungfrau Railway ανεβαίνει το σταθμό στη Eigergletscher, γνωστή για εστιατόριο του βουνού και πολικές ρείθρα σκυλιών.

Το ταξίδι συνεχίζεται μέσω της σήραγγας Eiger στους σταθμούς στο Eigerwand και Eismeer, με πέντε λεπτά στάση σε κάθε ένα. Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική αξιοθέατα από τα μεγάλα παράθυρα παρατήρησης λαξευμένο από το στερεό βράχο Alpine.


Και τότε η άφιξη στην Jungfraujoch (Col), στην καρδιά ενός υπέροχου κόσμου παγετώνα στην ίδια την οροφή της Ευρώπης! Υπέροχη θέα εκτείνονται όσον αφορά τις συνόδους κορυφής της οροσειράς Vosges στη Γαλλία και το Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία. Η Μεγάλη Aletsch Glacier, σε απόσταση 22 χιλιομέτρων (13,7 mi) το μεγαλύτερο πάγο ρεύμα στις Άλπεις, αρχίζει στο Jungfraujoch-Top της Ευρώπης.

5. Rovos Rail, Νότια Αφρική

Rovos Rail είναι μια ιδιωτική εταιρεία σιδηροδρόμων που λειτουργούν έξω από Capital Park Station στην Πρετόρια, Νότια Αφρική. Η Κοινωνία της Διεθνούς Σιδηροδρόμων Travelers έχει τακτικά ονομάζεται η υπερηφάνεια της Αφρικής , όπως το τρένο ονομάζεται, ως ένα από τα Top 25 στον κόσμο τρένα λόγω της εξαιρετικής του διαμονή, αξιοθέατα δημόσιους χώρους, υπηρεσία, φαγητό και off-τρένο.


Rovos Rail τρέχει της αμαξοστοιχίας-hotel σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες διαδρομές σε όλη την Νότια Αφρική, από τη Νότια Αφρική, στη Ναμίμπια και την Τανζανία .Τα τρένα αποτελούνται από αποκατασταθεί Ροδεσία προπονητές Σιδηροδρόμων (NRZ), με δύο σαλόνια, δύο αυτοκίνητα εστιατόριο, ιδιωτικό διαμερίσματα ύπνου, το καθένα με ιδιωτικό ensuite εγκαταστάσεις.


Το τρένο έχει τρεις τύπους διαμονής επί του σκάφους, το μικρότερο είναι ένα Pullman, σε 76 τετραγωνικά πόδια (7 τ.μ.)? Το μεγαλύτερο είναι το Royal Suite, το οποίο είναι το μισό ένα αυτοκίνητο σταθμό, και 172 τετραγωνικά πόδια (16 τμ). Όλοι οι τύποι των καμπίνες διαθέτουν ιδιωτικό ντους, νιπτήρα και τουαλέτα. Το Royal διαθέτει επίσης μια βικτοριανού στιλ μπανιέρα.


Το τρένο συνδυάζουν τη χρυσή εποχή του ταξιδιού με το τρένο με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας μια αξέχαστη εξωφρενικές κομψότητα μιας άλλης εποχής.

6. Kuranda Scenic Railway, Αυστραλία


Το Kuranda Scenic Railway είναι ένα όνομα για τη σιδηροδρομική γραμμή που τρέχει από το Cairns, Queensland , Αυστραλία προς την κοντινή πόλη της Kuranda. Η σιδηροδρομική τουριστική φίδια δρόμο του μέχρι τη Σειρά Macalister και δεν χρησιμοποιείται πλέον για τις τακτικές υπηρεσίες κατόχων διαρκούς εισιτήριου.


Περνά μέσα από τα προάστια του Stratford, γλυκού νερού (στάση στο σταθμό του γλυκού νερού) και Redlynch πριν φτάσουν Kuranda. Η γραμμή χρησιμοποιείται για ορισμένες υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών και άλλες υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών, όπως το Savannahlander. Ο σιδηρόδρομος είναι 37 km (23 mi) στο μήκος. Χρειάζεται περίπου ένα και τρία τέταρτα της ώρας για να αναρριχηθεί ένας τρόπος.

Η τροπικούς κήπους Kuranda σιδηροδρομικός σταθμός, είναι ένα πολύ γνωστό αξιοθέατο της περιοχής. Downhill οι περικοπές γραμμή μέσω του Φαραγγιού Barron Εθνικό Πάρκο . Το τουριστικό τρένο σταματά σε επιφυλακή, με μια σαρωτική θέα Barron Falls. Μια σειρά από μικρότερα καταρράκτες έχουν περάσει, συμπεριλαμβανομένων Stoney Creek Falls, λίγα μόλις μέτρα από το τρένο. Καθώς το τρένο ταξιδεύει πάνω και κάτω, μια λεπτομερή σχολιασμό της κατασκευής της σιδηροδρομικής παρέχεται.

7. Outeniqua Choo Tjoe, Νότια Αφρική


Η Outeniqua Choo Tjoe ήταν το τελευταίο εναπομείναν συνεχώς λειτουργούν με ατμοκίνητο τρένο των επιβατών στην Αφρική, που λήγει λειτουργία τον Ιούνιο του 2009. Ο σιδηρόδρομος ολοκληρώθηκε το 1928, και συνδέει τις πόλεις του Γιώργου και της Knysna στο Western Cape, Νότια Αφρική.

Το 3 ώρες ταξίδι σταματά επίσης στις πόλεις Wilderness, Goukamma και Sedgefield. Η γραφική 67 χιλιομέτρων (42 mi) αγκαλιές διαδρομή την ακτογραμμή της διαδρομής Garden πριν από τον τερματισμό του διασχίζουν μια γέφυρα πάνω από τη λιμνοθάλασσα στο Knysna.


Ανακηρύχθηκε επισήμως διατηρημένα σιδηροδρόμων το 1992, μεταφέροντας περίπου 40.000 επιβάτες ετησίως κατά τη χρονική στιγμή. Μια δεκαετία αργότερα, μετέφερε 115.000 επιβάτες ετησίως, το 70% από τους οποίους ήταν ξένοι τουρίστες.

8. Albula-Bernina σιδηροδρομικής γραμμής, Ελβετία

Albula-Bernina Σιδηροδρομική Γραμμή λειτουργεί από Rhaetian Railway - μια ελβετική εταιρεία μεταφορών, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο όλων των ιδιωτικών σιδηροδρόμων στην Ελβετία. Τα πιο γνωστά τρένα που λειτουργούν στο Albula / Bernina Σιδηροδρόμων είναι το Glacier Express και το Bernina Express.

Το Bernina Express είναι ένα τρένο που συνδέει Chur (ή Νταβός) στην Ελβετία με Poschiavo και Tirano στην Ιταλία από τη διέλευση των ελβετικών Άλπεων. Για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του, το τρένο περνά και μαζί και μέσω της Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς γνωστή ως Rhaetian Railway in the Albula / Bernina Landscapes.
Το Glacier Express διασχίζουν το οδογέφυρα Landwasser   
Το Glacier Express ταξιδεύει από το Zermatt στο Davos ή του Αγίου Moritz σε περίπου επτά hours.The Glacier Express, το οποίο λειτουργεί από το 1930, τιμολογείται ως «πιο αργή εξπρές τρένο του κόσμου» και τους μέσους όρους 36 χλμ/ώρα (22 mph). Το ταξίδι με το Glacier Express είναι ένα 7 ½ σιδηροδρομικό ταξίδι ώρα σε 291 γέφυρες, μέσα από 91 σήραγγες και σε όλο το πέρασμα Oberalp στο υψηλότερο σημείο στα 2.033 μέτρα (6.670 πόδια) στο ύψος.

Η γραμμή Albula και η γραμμή Bernina στο Bernina Express διαδρομή είχαν δηλώσει από κοινού ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς το 2008. Το ταξίδι για το Bernina Express μέσω αυτής της Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι ένα τετράωρο ταξίδι σιδηροδρόμων σε 196 γέφυρες, μέσα από 55 σήραγγες και σε όλο το πέρασμα Bernina στο υψηλότερο σημείο στα 2.253 μέτρα (7.390 πόδια) στο ύψος.

Το Bernina Σιδηροδρόμων κατασκευάσει τη γραμμή Bernina μεταξύ 1908 και 1910, και στη συνέχεια να λειτουργεί ανεξάρτητα μέχρι το 1940, όταν το σιδηροδρομικό σταθμό Rhaetian ανέλαβε. Το Bernina Express χρησιμοποιεί κλίσεις του 7% για να διαπραγματευτεί τη διαφορά στο ύψος περίπου 1800 μέτρα (5.900 πόδια) από τη σύνοδο κορυφής στο Ospizio Bernina σε Tirano.

9. Chemin de Fer de La Mure, Γαλλία

Η Chemin de Fer de La Mure (το Mure σιδηρόδρομος) είναι ένα σιδηροδρομικό τουριστών στην Isère τμήματος κοντά στην πόλη της Grenoble, Γαλλία.

Μετά από απειλές κλεισίματος στα μέσα της s1970s, η γραμμή σώθηκε από μια πετρελαϊκή κρίση, να πάρει την ευκαιρία της περαιτέρω ζωής για να γίνει ένας από τους καλύτερους τουριστικούς σιδηροδρόμους στην Ευρώπη, με εκπληκτική θέα πάνω από τα φράγματα και λίμνες , και το ορεινό τοπίο. Μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα οδικώς από την Γκρενόμπλ, ή από τις αμαξοστοιχίες στη γραμμή SNCF για την Gap.

10. Conway Scenic Railroad, USA

Το Conway Scenic Railroad είναι μια σιδηροδρομική κληρονομιά σε Βόρειο Conway, Νιού Χάμσαϊρ . Ο σιδηρόδρομος λειτουργεί πάνω από δύο ιστορικές σιδηροδρομικές διαδρομές: μια γραμμή από το Βόρειο Conway σε Conway, που ήταν στο παρελθόν μέρος του Κλάδου Conway της Railroad Βοστώνη και Maine, και μια γραμμή από το Βόρειο Conway μέσω Crawford Notch στην Fabyan που κάποτε ήταν μέρος του τμήματος Mountain του σιδηροδρόμου Maine Central.

Η γραμμή Conway ανήκει Conway Scenic και η Ορεινή Μεραρχία ανήκει από το κράτος του New Hampshire. Russ Seybold είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Conway Scenic. Κύριο τερματικό σταθμό του σιδηροδρόμου βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Βόρειο Conway στο Mount Washington κοιλάδα. Το συγκρότημα σταθμός έχει καταχωρηθεί στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών θέσεων από το 1979. [  link  ]

Bonus: Chennai-Rameswaram Route, Ινδία

Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο νησί της Rameswaram στη νότια ακτή της Ινδίας, είναι μέσα από έναν επικίνδυνο δρόμο, το Chennai-Rameswaram διαδρομή.

Η Rameswaram τρέχει κατά μήκος της νότιας ακτής της Ινδίας που διασχίζουν τη γέφυρα στη θάλασσα Ramaswaram πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό. Λόγω των ισχυρών ανέμων,, μπορεί να πάρει πάνω από δεκαπέντε λεπτά για να περάσει και ήταν η σκηνή πολλών ατυχές ατυχημάτων. 

Yahoo OMG