Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Θερμόαιμο ζευγάρι αναστάτωσε τον προαστιακό!

Αναστάτωση προκάλεσε στους επιβάτες του τελευταίου βαγονιού του προαστιακού σιδηρόδρομου ένα ζευγάρι ασυγκράτητων νεαρών, το βράδυ της Κυριακής.

Ο λόγος για ένα αγόρι και ένα κορίτσι όχι πάνω από 17 ετών, που είχαν επιβιβαστεί και καθίσει στο τελευταίο κάθισμα, έχοντας όμως πίσω τους τους υπόλοιπους επιβάτες. Αυτό προφανώς τους έκανε να νομίζουν πως δεν γίνονται αντιληπτοί, ό,τι κι αν κάνουν.
Όπως αναφέρει το dete.gr, άρχισαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται και ο νεαρός δεν δίστασε να ...ξεγυμνώσει το κορίτσι τραβώντας επαρκώς την μπλούζα της προς τα πάνω. Και οι δυο νέοι είχαν αφεθεί κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα οι κραυγές τους να ακούγονται σε όλο το βαγόνι.
Μάλιστα, το όλο περιστατικό συνέβαινε ενώ το τρένο έφθανε στον σταθμό του Αγ. Ανδρέου και άπαντες θεώρησαν πως εκεί θα τελείωνε το μαρτύριό τους. Αλλά το ζευγάρι παρέμεινε στο τρένο ακολουθώντας και το δρομολόγιο με κατεύθυνση τον Αγ. Βασίλη. Και τότε άρχισαν να εκδηλώνονται οι έντονες αντιδράσεις από την πλευρά επιβατών.
Κάποιοι σηκώθηκαν για να πλησιάσουν το ζευγάρι και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντάς τους με μισοβγαλμένα ρούχα και σε κατάσταση εκτός ορίων. Πάντως, το κορίτσι έσκυψε το κεφάλι, το αγόρι ζήτησε συγγνώμη και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.