Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πύργος. Φωτιά στα υπνωτήρια του ΟΣΕ. Βίντεο

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7.30 στο παλιό κτίριο των υπνωτηρίων του ΟΣΕ στην οδό Τάκη Πετροπούλου στο κέντρο του Πύργου. Οι φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από τα παράθυρα
προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. Αυτή την ώρα επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Να σημειωθεί ότι το κτίριο έχει απειληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν από πυρκαγιά.  

Νεότερη ενημέρωση 20:46

Χώρος 40 τετραγωνικών καταστράφηκε - δύο δωμάτια και κάποιοι κοινόχρηστοι χώροι - καταστράφηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο των παλιών υπνωτηρίων του ΟΣΕ στον Πύργο. Μικρές ζημιές έχουν προκληθεί και στο πατάρι, ενώ πρόσφατα είχε γίνει - σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής του χώρου.
Πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση εμπρησμού από πρόθεση και οι Αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό των δραστών. Να αναφέρουμε πως ο δράστης που έβαλε τη φωτιά το έκανε από την πλευρά της οδού Πετροπούλου, καθώς οι αρμόδιοι του δήμου αναφέρουν πως δεν υπάρχει πρόσβαση από την πίσω πλευρά το πάρκο της οδού ΣΠΚ στους εμπρόσθιους χώρους του κτιρίου. 

ilialive.gr