Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Ινδός που έβλεπε τα τρένα να περνούν από πάνω του. Δείτε το βίντεο


Δείτε το απίστευτο βίντεο που "ανέβασε" ένας Ινδός και η παρέα του στο διαδίκτυο. Πρωταγωνιστής ο ίδιος και μια αμαξοστοιχία που περνάει κυριολεκτικά από πάνω του. Προσοχή, δεν ενδείκνυται για παραδειγματισμό

Είναι τρελός ο Ινδός πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου βίντεο. Και επιδίδεται σε μια παράτολμη ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή του και η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί πράξη ενός λογικού ανθρώπου.
Ο συγκεκριμένος Ινδός φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα των Jackass και είπε να παίξει κορώνα - γράμματα τη ζωή του. Πως;
Ξάπλωσε μπροστά από μία αμαξοστοιχία και περίμενε ακινητοποιημένος ανάμεσα στις ράγες, την ώρα που το τρένο περνούσε από πάνω του και οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούσαν.
Το "train surfing" είναι μια... μόδα διαδεδομένη στην Ινδία. Ωστόσο ο εν λόγω πρωταγωνιστής, είπε να το προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω.
Ουδείς γνωρίζει τα κίνητρα του άνδρα. Προφανώς η δόξα, έστω και με αυτόν τον τρόπο, αφού το βίντεο του αριθμεί ήδη δεκάδες χιλιάδες views. Ωστόσο η πράξη του, σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται προς υλοποίηση.
Για την ιστορία, η ενέργεια του Ινδού, έχει και όνομα, καθώς αποκαλείται "train stunt" και έχει οδηγήσει στον θάνατο αρκετούς από τους... "οπαδούς" της. Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Mumbai.




Χρήστος Δεμέτης