Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Νέα στάση προαστιακού στην έξω Αγυιά


Την νέα στάση του προαστιακού στην Έξω Αγυιά, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστος Λέγκας και ο προϊστάμενος του ΟΣΕ κ. Χρήστος Οικονόμου, προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργικότητα της αποβάθρας που πρόσφατα κατασκευάστηκε και εξυπηρετεί εδώ και λίγες ημέρες τους κατοίκους της περιοχής.


Όπως δε, ενημέρωσε τον κ. Λέγκα, ο κ. Οικονόμου, στην στάση δημιουργείται καθημερινά το αδιαχώρητο, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, όπως νωρίς το πρωί, που οι επιβάτες, επιλέγουν τον προαστιακό για να πάνε στην εργασία τους.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Λέγκας για τον τρόπο κατασκευής της αποβάθρας, που έγινε από συνεργεία του Δήμου, αλλά και για το ότι ο προαστιακός, αποκτά όλο και περισσότερους «οπαδούς», ενισχύοντας το αίτημα περιοχών για επέκτασή του.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας, με τον κ. Λέγκα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, θα έχουν συνάντηση εκπρόσωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Αθήνα, προκειμένου να συζητηθούν οι προθέσεις τους, σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες στάσεις του προαστιακού, σε σχέση με την βόρεια επέκτασή του, αλλά και την νότια επέκταση του προαστιακού, προς τα Βραχνέικα.
Pelop.gr