Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Υπάλληλος του ΟΣΕ πρόλαβε την λεηλασία



Ο κλέφτης θα άρπαζε μεταλλικά αντικείμενα


Θα είχαν  γίνει άφαντοι μαζί με τη  λεία τους οι δυο «κυνηγοί»  μετάλλων που λεηλάτησαν τον  σιδηροδρομικό σταθμό στην Κρηστώνη του Κιλκίς, αν δεν τους έπαιρνε είδηση την τελευταία στιγμή ένας υπάλληλος του ΟΣΕ που τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια!

Ο υπάλληλος  αντιλήφθηκε έναν 39χρονο Έλληνα που είχε τρυπώσει σε αθέατο σημείο και άρπαζε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικού βάρους 50 κιλών από παλιές ράγες. Με τις φωνές που έβαλε, τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει τη λεία του και να επιβιβαστεί βιαστικά στο αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ένας 33χρονος συνεργός κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Αμέσως  ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και  άνδρες του τμήματος Μαυρονερίου κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους δυο δράστες, που ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Τα υλικά που αποπειράθηκαν να κλέψουν επιστράφηκαν σε υπαλλήλους του ΟΣΕ και η Ασφάλεια Κιλκίς διερευνά αν οι συλληφθέντες έχουν αναμιχθεί και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
"Πρώτο Θέμα"