Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος (ΣΣΒΕ)


Δείτε το βίντεο με την δήλωση του πρόεδρου του ΣΣΒΕ κ. Γιάννη Βλάχου μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΣΒΕ.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνεδριάσει του διοικητικού συμβούλιου του Συνδέσμου  Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος με    θέματα που ταλανίζουν τους σιδηροδρομικούς τον τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Γιάννης Βλάχος ενημερώνοντας τους συνέδρους αναφέρθηκε στο Οργανόγραμμα,

που όπως είπε, ξεκίνησε την εφαρμογή του στο ΟΣΕ, στην εφεδρεία και στο άρθρο 120 για την επιστροφή των σιδηροδρομικών που αποχώρησαν λόγω της εφεδρείας, στην ΣΣΕ και στην αναμενόμενη υπογραφεί της ΚΥΑ η όποια θα δώσει και την δυνατότητα  υπογραφής της νέας ΣΣΕ.
Επίσης κατά την συνεδρίαση  τέθηκαν τα θέματα του ΤΑΠΟΤΕ, των ημερών Αναπαύσεων του προσωπικού, που όπως αναφέρθηκε  χρονολογούνται από το 2009, της δρομολόγησης τρένου στην Φλώρινα και της προοπτικής  των Μαχανοεργοστασίων. Τις θέσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων τους κατέθεσαν εκ μέρους της ΠΑΣΚ-Σ ο κ. Γιάννης Τζέκος, της ΔΑΚΕ-Σ Βορείου Ελλάδος ο κ. Νίκος Λάζου, της ΔΕΣΚ-Σ ο κ. Κώστας Τουλής και της ΣΕΚ ο  κ. Γιώργος Φουλατζικλίδης.
 Δήλωση του προεδρου του ΣΣΒΕ κ. Γιάννη Βλάχου
Δείτε τα βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συνεδρίαση

 





«Σ.Ν» Ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους σιδηροδρομικούς για τις ευχές τους στο διαχειριστή του blog Χρήστο Γιαννακίδη με την ευκαιρία της συνταξιοδότησης του.