Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Είχαν ρημάξει τον ΟΣΕ

Δεν πάει που δεν πάει καλά ο ΟΣΕ λόγω της κρίσης, τον είχαν ρημάξει και πέντε Ρουμάνοι οι οποίοι δεν είχαν αφήσει ούτε ένα καλώδιο. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επιχειρησιακό σχεδιασμό, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Θήβα,
αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις από τους πέντε δράστες. Κατά τη διάρκεια της προσέγγισης για τη διενέργεια ελέγχου, ένας από τους δράστες τράπηκε πεζός σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από καταδίωξη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ 975 τεμάχια καλωδίου αλουμινίου, συνολικού μήκους 1.170 μέτρων. Στην φωτογραφία βλέπουμε μερικά από τα καλώδια που έκλεψαν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν, στην περιοχή Νεοχωρακίου Θηβών, πρόχειρο κατάλυμα, στο οποίο διέμεναν οι τρεις συλληφθέντες και, αφού το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, συνέλαβαν δύο ακόμα άτομα, συνοίκους των τριών συλληφθέντων. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο κατάλυμα των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.200 τεμάχια καλωδίου αλουμινίου, συνολικού μήκους 1.800 μέτρων, καθώς επίσης και ένας μεγάλος κόφτης μετάλλων.
evianews