Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ …!!!

Την ώρα που τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΑΣΚ-Σ ανακοίνωναν την αποχώρηση τους από το «σημερινό» ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα συνέχιζαν τις ίδιες παλαιοκομματικές, μικροπαραταξιακές μεθόδους, εκείνες που οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα στην απαξίωση και τους σιδηροδρομικούς ένα σκαλοπάτι πριν την εξαθλίωση.
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι, εκείνοι διοικούν τον ΟΣΕ, προχωρούν σε σειρά μεταθέσεων ημετέρων και εκδιώξεις μη ημετέρων, προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα.
Ανάμεσα σε αυτούς φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη τους όπως, ο «αυτοδύναμος» Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι απαλλαγμένος από την εργασία του (βάσει του ν. 1264/83) για όλο το χρόνο για τη συνδικαλιστική του δράση. Ο συνάδελφος μετατίθεται στο ΣΚΑ ώστε εν ευθέτω χρόνο να αναλάβει και ως κεντρικός Σταθμάρχης, κάτι που συμβαίνει ήδη με άλλους.
Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική. Αυτή τους τη στάση επαίνεσε (μετά τον κ. Ρέππα) και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πρωτόπαππας (πρώην συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ) ο οποίος μόλις χθες στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο είπε:
H πολιτική μας αυτή έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται και μάλιστα έγινε και αποδεκτή από τους εργαζόμενους, οι οποίοι στον ΟΣΕ υπέγραψαν και ΣΣΕ….
Βέβαια αμέσως μετά, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε την εξαίρεση των σιδηροδρομικών από το πολυνομοσχέδιο και την ένταξη τους στο 65%, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Σ.Ε.Κ.