Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σχόλια για την ανακοίνωση της Γραμματείας ΔΑΚΕ του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος

Φίλοι ΔΑΚΙΤΕΣ-ΒΕ,
Διάβασα την ανακοίνωσή σας και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας σε όσα γράφετε! Ο σιδηροδρομικός κόσμος έχει χορτάσει από ανέξοδες διαπιστώσεις που δεν οδηγούν πουθενά! Αυτά τα "ΟΧΙ "που σωστά επικαλείστε στην ανακοίνωσή σας μπορείτε κάποτε να τα ανατρέψετε και να γίνουν "ΝΑΙ" έτσι ώστε να φανεί και στον δοκιμαζόμενο Σιδηροδρομικό ότι επιτέλους δεν είναι όλοι ΙΔΙΟΙ σε αυτόν τον κόσμο?
 Ο διαγωνισμός ρητορείας και καλύτερης διακήρυξης κάποτε ήταν αρκετός στο να ξυπνήσει συνειδήσεις και να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα! Σήμερα η κοινωνία και δη ο βαλλόμενος Σιδηροδρομικός δεν αρκείται σε αυτά! Προτιμά οι πράξεις ,προς το συμφέρον του, να προηγούνται των ρεαλιστικών μεν ανακοινώσεων της παράταξης της οποίας έχω την τιμή κι΄εγω να είμαι ένα απλό μέλος!

Με εκτίμηση
Ν. Χαγιάρης


Σ.Σ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι όταν ζητώ τα "ΟΧΙ" να γίνουν "ΝΑΙ" εννοώ ότι κάποτε πρέπει επιτέλους να γράφουμε ανακοινώσεις με τα "ΝΑΙ" που έχουμε καταφέρει σαν συνδικαλιστικό κίνημα και να μην κάνουμε σημαία μας τα ευνόητα και ΠΟΤΕ επιτευχταία "ΟΧΙ" που έχει βαρεθεί να διαβάζουν και να ακούνε όσοι έχουν απομείνει στον Σιδηρόδρομο! Μείναμε λίγοι και μεταξύ μας δεν χωρούν φανφάρες χωρίς αντίκρυσμα!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ν. Χαγιάρης