Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δυστυχώς, με μεγάλη έκπληξη σήμερα, 5.7.2011, διαπιστώνουμε ότι η μισθοδοσία της 1.7.2011 όπου θα πιστωνόταν, δεν πιστώθηκε. Από πληροφορίες και διαρροές υπηρεσιακών παραγόντων, μαθαίνουμε ότι οι σιδηροδρομικοί θα πληρωθούν την Πέμπτη 7.7.2011 και αν….!!!
Η πολιτική της εξαθλίωσης και της υποτέλειας που ακολουθούν Κυβέρνηση, Υπουργείο Υποδομών και Διοίκηση, σπρώχνει τους σιδηροδρομικούς στην απόγνωση και την καθημερινή κατάθλιψη.
Ότι συνέβη και τον περασμένο μήνα (ΙΟΥΝΙΟ) ακριβώς το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και σήμερα και από ότι φαίνεται το καταφέρνουν καλά. Σπέρνουν το φόβο, την ανασφάλεια και την αγωνία στους σιδηροδρομικούς.

Κύριοι της Διοίκησης,

Η υπομονή των σιδηροδρομικών πλέον εξαντλήθηκε. Αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα (της μη καταβολής της μισθοδοσίας). Άλλο είναι το πρόβλημα…. Μάλλον είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Υπουργείο Υποδομών - στα πλαίσια του ξεπουλήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των Μηχανεργοστασίων – να οδηγείτε τους σιδηροδρομικούς και να τους θυσιάζετε στην πλήρη αποτυχημένη νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων.
Σε κάθε περίπτωση, η ΔΑΚΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ με πραγματικό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους σιδηροδρομικούς, σας προτρέπει κύριοι της Διοίκησης, να σταματήσει αυτή η κοροϊδία, εδώ!!!
Να είστε σίγουροι ότι οι σιδηροδρομικοί δεν πρόκειται να σας αφήσουν να συνεχίσετε να τους εμπαίζετε, ξεπερνώντας κάθε όριο συνέπειας και υπευθυνότητας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ             ΝΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ