Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Νέος πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα ο Νίκος Κιουτσούκης

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της Κ.Ε. της ΔΑΚΕ Ι.Τ. στην οποία συμμετείχαν 185 από τα 222 στελέχη της παράταξής μας από όλη την Ελλάδα.
Στη θέση του Προέδρου εξελέγη ο συνάδελφος Νίκος Κιουτσούκης με ψήφους 180 υπέρ και 5 λευκά. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι θέσεις και επιμέρους τομείς δράσης της παράταξης για:
• Ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης που οδήγησε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην ανέχεια και την φτώχεια.
• Ανατροπή των νόμων απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα:
• Για τους αποκλεισμένους από την εργασία συμπολίτες.
• Για προστασία των καταναλωτών από την επίθεση των καρτέλ.
• Δεν αποδεχόμαστε τη διάχυση των διαχρονικών ευθυνών του πολιτικού συστήματος, του μόνου υπεύθυνου για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Η Κ.Ε. εξουσιοδότησε το Προεδρείο της ΔΑΚΕ για την επάνοδο ή μη της παράταξης στο Προεδρείο της ΓΣΕΕ να εξετάσει το όλο θέμα και να αποφασίσει σχετικώς στο μέλλον.
Το μανιφέστο της ΠΑΣΚΕ, θέτει διαφορετικούς στόχους, όπως η οικονομική σωτηρία της Ευρώπης και η αλλαγή του ρόλου Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας ως συνδικαλιστικό κίνημα.
 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΑΚΕ Ι.Τ.


Τα « Σ.Ν» εύχονται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Κ. Νίκο Κιουτσούκη πρώην πρόεδρο της ΠΟΣ και Γενικό Γραμματέα της ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών.