Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Τίτλοι ειδήσεων για τον ΟΣΕ


Δέκα νέες επώδυνες παρεμβάσεις
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ -
Σε μείωση προσωπικού στον ΟΣΕ (κατά 35%), σε αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων (με στόχο την αύξηση εσόδων κατά 55%), σε γενική μείωση βασικού μισθού.
Νωρίτερα η αύξηση των αντικειμενικών αξιών
Ισοτιμία.gr -
4 ΜΙΣΘΟΙ: Έρχεται νέο απλοποιημένο σύστημα αμοιβών στο Δημόσιο. 5 ΟΣΕ: Νόμος το Σεπτέμβρη με κλείσιμο ζημιογόνων γραμμών, αύξηση εισιτηρίων.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ANA -
... αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες, μείωση του προσωπικού σε ΟΣΕ και απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας .
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Αναζητώντας τη χαμένη ... ανάπτυξη
Ριζοσπάστης -
... στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρήσεων (ΔΕΗ, ΟΣΕ) και βασικών υποδομών της χώρας, σκιαγραφούν το ζοφερό τοπίο της καθημερινότητας των εργαζομένων της χώρας.
Τι προβλέπει το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο
Ριζοσπάστης -
Για τον ΟΣΕ: Νέες απολύσεις με τη μείωση προσωπικού κατά 35%. Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, με στόχο την αύξηση εσόδων του Οργανισμού κατά 55%.
Ακρίβεια σε προϊόντα και υπηρεσίες φέρνουν οι κυβερνητικές αποφάσεις
Η Αυγή
Κατά περίπου 30% σχεδιάζεται να αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων ΟΣΕ μέχρι το τέλος του έτους ενώ εντός του 2011 αναμένεται ότι θα υπάρξει νέα αύξηση.
Χριστοδουλάκης vs Βερελή
Η Αυγή -
Ο Χρ. Βερελής είχε πει ότι αναβλήθηκε Γενική Συνέλευση του ΟΣΕ επειδή απουσίασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, που είναι ο μέτοχος του ΟΣΕ.
Το στοίχημα της ανάπτυξης Της Μιραντας Ξαφα*
Η Καθημερινή -
Την ίδια ώρα που επιβάλει 400 εκατ. έκτακτη φορολογία στα κέρδη των επιχειρήσεων, ανέχεται ζημίες 1 δισ. στον ΟΣΕ. Εχοντας χάσει την πρόσβαση στον εξωτερικό .
«Τρέχουν» για την εξυγίανση του ΟΣΕ
Euro2day -
Στο «τρένο» της αναδιάρθρωσης βάζει η κυβέρνηση τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με το νομοσχέδιο που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.
Σχέδιο περικοπών στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ
MEGA TV -
Από αυτά, πάνω από τα μισά, δηλαδή 10 δισ. ευρώ αφορούν στον ΟΣΕ, ... "πρωταθλητή" και σε αυτή την κατηγορία τον ΟΣΕ, που εμφανίζει ζημιές 548 εκατ. Ευρώ.