Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Μηνύματα για το νέο έτος του Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΕ Γιώργου Τσαλικάκη Του Πρόεδρου της ΠΟΣ κ. Νίκου Κιουτσούκη και του ΣΣΒΕ κ. Παρασκευά Πουρλιάκα

Με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Γιώργος Τσαλικάκης, ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών κ. Νίκος Κιουτσούκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας στέλνουν μέσα από τα «Σιδηροδρομικα Νέα» τις ευχές τους σε όλου τους εργαζόμενους.

 Ο κ. Τσαλικάκης είπε: « Οι εργαζόμενοι να είναι αισιόδοξοι για το 2010, δυσκολίες υπάρχουν, δεν νομίζω ότι είναι ανυπέρβλητες μπορούν να ξεπεραστούν, οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούν στα σωματεία γιατί το σύστημα που ζούμε είναι Δημοκρατικό  κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται τα προβλήματα παραμένουν, μόνο μέσα από τον συνδικαλισμό και μέσα από τα σωματεία τους μπορούν να τα επιλύσουν. Να έχουν οι εργαζόμενοι εμπιστοσύνη στα σωματεία και να συνδικαλίζονται, τα πρόσωπα δεν παίζουν τον ρόλο αλλά η ιδέα είναι. Χρόνια πολλά σε όλους».

Ο κ. Κιουτσούκης: «Εύχομαι σε όλους τους σιδηροδρομικούς καλή χρονιά υγεία για αυτούς και τις οικογένειες τους. Εύχομαι ακόμη, ο σιδηρόδρομος και οι σιδηροδρομικοί να αποκτήσουν την αίγλη που αξίζει. Να έχουμε ένα σιδηρόδρομο εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών δικτύων, ένα σιδηρόδρομο που θα
ανήκει σε όλους τους Έλληνες και σε όλους του εργαζόμενους του σιδηροδρόμου. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».
Ο κ. Πουρλιάκας : « Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους σιδηροδρομικούς και στις οικογένειες τους, εύχομαι το 2010 να είναι σηματοδοτημένη χρονιά για τους σιδηροδρομικούς, να εξελιχτεί ο σιδηρόδρομος όπως πρέπει να εξελιχτεί να δουν οι σιδηροδρομικοί αυτά που θέλουν να δουν από τον σιδηρόδρομο να υπάρχει ο σιδηρόδρομος και για την παράταξη της ΔΑΚΕ εύχομαι νίκη στις εκλογές που έρχονται του ΣΣΒΕ και που θα γίνουν το πρώτο τετράμηνο του 2010. Καλή χρονιά".